Vad jag kan göra för dig

Om du vill göra allt själv kan du få köpa det du behöver av mig såsom till exempel penslar, oljor och pigment. Jag kan blanda små provsatser som du själv kan måla upp hemma. Antalet kulörer är obegränsat, så länge man avstår från de grällaste eller mest pastelliga tonerna. Vill man ha sånt ska man gå till någon annan butik men vara beredd på att både färgen och brytpastan kan innehålla en hel del gifter och skadliga ämnen.

Mina kulörer innehåller alltid en lite dovare ton av jord och lera. En färg som man inte tröttnar på i första taget. Färgen blir bara vackrare med åren, håller hela din livstid, och dina barns, och dina barn-barns, et cetera. Jag ger er alla livstidsgaranti!

Jag kan göra färdiga torra pigmentblandningar som du själv mixar med vatten, ägg och olja. Jag kan också framställa en helt färdig färg, bara för dig att stryka upp.

Jag kan också komma hem till dig och måla rubbet. (Jag är ganska dyr per timme men å andra sidan väldigt snabb). Du sparar mycket pengar om du själv plockar undan allt som är i vägen, täcker golv, lister och fönster; spacklar och slipar, m.m.

 Jag ordnar kurser för dem som vill lära sig mera. Det räcker med ett litet sällskap på 4-6 personer. Vi går igenom grunderna, blandar och målar konkreta projekt. Kurserna är kostnadsfria men du får heller inte något betalt för det arbete du utför.

Jag kan dessutom även måla dina möbler. Jag har en målarverkstad inne på gården, Torggatan 12 A, bara att hämta dit dina bord och stolar eller annat du vill ha målat. Ring 0457 525 1744 och boka tid, eftersom jag inte alltid är i verkstaden. Eller tryck på "kontakt" överst på denna sida.